Personal training

Hoewel we er van overtuigd zijn dat CrossFit geschikt is voor iedereen kan het zijn dat het (nog) niet goed aansluit bij jou specifieke doelen/wensen. Misschien voel je je (nog) niet helemaal comfortabel in een groep, wil je werken aan 1 duidelijk doel of heb je een beperkte belastbaarheid. Voor deze specifieke en individuele aandacht bieden we personal training aan in verschillende vormen.

1 OP 1 PERSONAL TRAINING

1-op-1 coaching, samen werken aan jouw doelen en aandacht voor alle facetten van fitness en gezondheid. Personal Training is de beste investering in jouw welzijn en kennis over een gezonde levensstijl.

* 45:00 – 60:00 min/sessie
* €45 – €60 per sessie


HYBRID PERSONAL TRAINING

De beste combinatie van zelfstandig trainen en persoonlijke aandacht. 1x per maand een 1-op-1 sessie om samen te werken aan jouw doelen en je progressie te evalueren. De rest van de maand ga je 3 of 5 x per week zelfstandig aan de slag met jouw persoonlijke programma.

* 1x PT per maand + 3 p.w. of 5x p.w. specifieke online programming
* Incl. toegang open gym, maar geen lessen.
* €100 / €120 per maand

NU STARTEN

SKILL & LIGHT PERSONAL TRAINING


SKILL / LIGHT PERSONAL TRAINING

Altijd al die pull-up willen leren of heb je wat technische tips nodig voor je weightlifting? De skill-sessie is een korter 1-op-1 moment waarin we jou helpen met het aanleren van specifieke skills en verbeteringen.

Wanneer je belastbaarheid lager is bijvoorbeeld door blessure, (post) zwangerschap, overgewicht etc. is de light-sessie een ideale vorm om weer met sporten te beginnen. De kortere/lichtere belasting en persoonlijke aanpassingen tijdens deze sessie helpen jou met je eerste stappen richting een gezonder en fitter leven.

* 30:00 min/sessie
* €30 per sessie

VOEDINGSADVIES

Misschien ben je al een tijdje enthousiast om aan de slag te gaan met je voeding. Dit om jouw persoonlijke doelen na te streven. Maar eigenlijk loop je elke keer weer vast! Je hebt het al op verschillende manieren geprobeerd maar tot op heden zonder succes. Je bent op dit moment namelijk “bewust onbekwaam“. Je wilt wel, maar het lukt niet en je bent je daar bewust van. We weten dat dit niet altijd een even leuk gevoel is, maar daarentegen ben je een belangrijke stap aan het zetten om iets te leren. daar gaan we jou bij helpen.