Individual design coaching

Met “individual design coaching” van RxGUIDE werk jij 1 op 1 met jouw coach en ontvang jij een volledig op maat gemaakt trainings- en voedingsprogramma! Individual design coaching is anders dan dat jij misschien gewend bent als het gaat om personal coaching. We creëren een omgeving waar alles in het teken staat in het bereiken van jouw doel. Jij weet precies wat je moet doen tijdens jouw training en wat jij ondersteunend moet eten om sneller jouw specifieke doelen te bereiken, je herstel te bevorderen en bovenal gezond te blijven.

Heb jij specifieke doelen? Ben jij onwijs gemotiveerd, maar beschik je gewoonweg niet over de kunde om deze te bereiken? Laat een van onze coaches jou helpen!

Nieuwe baan, nieuwe gezinssituatie of een planning die even op zijn kop staat? Of misschien reis je onwijs veel, maar wil je wel consistent blijven in training, nutrition en lifestyle. Het “individual design” programma wat we voor je maken verandert op het moment dat jouw levenssituatie verandert. Na een uitgebreid 1 op 1 assesment over training, nutrition en lifestyle zal je elke maand een afspraak met je coach hebben om ervoor te zorgen dat je programma aansluit op jouw doelen en huidige levensstijl!

Je coach staat altijd voor je klaar! Ontvang binnen 24-uur antwoord op je vragen en bespreek alles waar je tegenaan loopt tijdens je wekelijkse online check-in.

Hoe gaan we te werk

Stap 1: Kennis maken met jou

We willen jou heel graag beter leren kennen en een beeld krijgen van jouw huidige lifestyle en fitness level. We gaan het hebben over:

 • jouw specifieke doelen en motivatie
 • jouw huidige lifestyle (slaap, stress, etc.), voeding en training
 • jouw geschiedenis van trainen en blessures en huidige beperkingen

Het doel van dit gesprek is om een beeld krijg van jouw verwachtingen en om een fundament te bouwen tussen jou en je coach.

Stap 2: Individual Design

Om een ​​programma te ontwerpen dat geschikt is voor jouw lichaam en specifieke doelen, werken wij samen met jou, één op één. Het is leerzaam en een cruciaal onderdeel van het proces. We zullen kijken naar:

 • De kwaliteit en beperkingen van jouw beweegpatronen
 • De dis-balans in jouw overall fitness-level
 • De power output welke bepalend zal zijn voor de intensiteit jouw trainingen

Stap 3: Training en ondersteuning

 • Personal training sessies
 • Personal nutrition coaching
 • Wekelijkse online check-in via de TrueCoach app.  De staat van progressie en week evaluatie!
 • Via de chat functie en app kan jij ten alle tijde vragen stellen en ontvang jij binnen 24 uur antwoord
 • Elke maand heb je een extra consult van 30 minuten met je persoonlijke coach. We bekijken je voortgang en kijken naar je voeding. We bespreken je doelen en je verwachtingen voor de nieuwe periode.

“Effectieve protocollen en oefeningen welke specifiek zijn geprogrammeerd voor het verbeteren van je tekortkomingen “