Nu starten bij RxGUIDE CrossFit Waalwijk

De coaches van RxGUIDE Functional Fitness staan klaar voor jou! Ze gaan jou helpen functioneel sterker te worden, technieken te ontwikkelen, beter te leren bewegen en onwijs veel plezier te hebben in je trainingen! Geniet van je “road to”

Een fitnessprogramma specifiek voor jouw doelen en binnen jouw mogelijkheden

Wat zijn je doelen? Lichaamsvet verliezen en er beter uitzien? Jezelf fitter voelen? Beter presteren in jouw tak van sport? Even ontladen na een drukke werkdag? Of maximaal presteren als CrossFitter op hoogste niveau? Bij RxGUIDE CrossFit Waalwijk willen we elke dag zo goed mogelijk aansluiten bij jouw specifieke doelen. Daarom hebben wij onze trainingen in verschillende categorieën samengesteld, elk gekoppeld aan hun eigen doel: CrossFit, Strength and Conditioning, Functional Body Building, HIIT & SWEAT en Personal Coaching

Het zijn je individuele doelen die je route bepalen.

Geniet van je “road to”

Boek hier jouw gratis proefles!

Ja ik wil een gratis proefles
“Wij zijn meer dan alleen gym. We zijn jouw coach, vraagbaak en supporter als het gaat om het bereiken van jouw doelen!” Martin van Dongen coach

Functional Fitness

RxGUIDE Functional Fitness is elite fitness maar juist geschikt en gericht op iedereen die zo snel mogelijk fit en gezond wil worden. Het programma is zo ontworpen dat de oefeningen op elk niveau uitgevoerd kunnen worden, ongeacht leeftijd en fysieke gesteldheid. Are you ready for new fitness journey!

 

Functional Body Building

Om verschillende redenen kunnen de factoren ‘gezondheid, herstel en/of het bouwen van een sterk fundament’ een grotere rol gaan spelen in jouw leven. Met het Building Body-programma leggen we de focus op het ontwikkelen van een gezond en sterk lijf.

 

Personal Coaching

Nieuwe baan, veel reizen, nieuwe gezinssituatie of een planning die even op zijn kop staat? Maar je wilt wel consistent blijven in training, nutrition en lifestyle. Het “individual design” programma wat we voor je maken verandert op het moment dat jouw levenssituatie verandert. Een persoonlijk trainings- en nutrition programma voor het maximaal bereiken van jouw doelen.

 

“Effectieve protocollen en oefeningen welke specifiek zijn geprogrammeerd voor het verbeteren van je tekortkomingen “