Les aanbod

Bij RxGUIDE CrossFit Waalwijk willen we elke dag zo goed mogelijk aansluiten bij jouw specifieke doelen. Daarom hebben wij onze trainingen in verschillende categorieën samengesteld, elk gekoppeld aan hun eigen doel

CrossFit

Variatie, uitdaging en voldoening, CrossFit is hét trainingprogramma voor iedereen. Samen trainen in een groep, maar helemaal op jouw niveau onder begeleiding van onze professionele coaches. Wij helpen jou te werken aan de fitste en gezondste versie van jezelf.

FUNCTIONAL BODY BUILDING

Misschien heb je specifiek het doel om sterker te worden, moet je herstellen/revalideren of wil je sporten tijdens en/of na je zwangerschap. Functional Body Building is er om nog beter aan te sluiten bij die doelen. Dezelfde variatie en gezelligheid, maar minder hoge intensiteit en meer focus op kracht en gecontroleerd bewegen.

SWEAT

SWEAT-training doet precies dat. Zweten, vet verbranden en werken aan een ijzersterk uithoudingsvermogen. We werken in verschillende energiesystemen om te zorgen dat je uithoudingsvermogen de beste prikkel krijgt. Eenvoudige, veelal bodyweight-oefeningen, maar uiterst effectief.

Voedingsadvies & Personal Training

Heb jij specifieke doelen? Ben jij onwijs gemotiveerd, maar beschik je gewoonweg niet over de kunde om deze te bereiken? Laat een van onze coaches jou helpen!

VOEDINGSADVIES

Misschien ben je al een tijdje enthousiast om aan de slag te gaan met je voeding. Dit om jouw persoonlijke doelen na te streven. Maar eigenlijk loop je elke keer weer vast! Je hebt het al op verschillende manieren geprobeerd maar tot op heden zonder succes. Je bent op dit moment namelijk “bewust onbekwaam“. Je wilt wel, maar het lukt niet en je bent je daar bewust van. We weten dat dit niet altijd een even leuk gevoel is, maar daarentegen ben je een belangrijke stap aan het zetten om iets te leren. daar gaan we jou bij helpen.

PERSONAL TRAINING

Met personal training van RxGUIDE werk jij 1 op 1 met jouw coach en ontvang jij een volledig op maat gemaakt trainings- en voedingsprogramma. We creëren een omgeving waar alles in het teken staat in het bereiken van jouw doel. Jij weet precies wat je moet doen tijdens jouw training en wat jij ondersteunend moet eten om sneller jouw specifieke doelen te bereiken, je herstel te bevorderen en bovenal gezond te blijven.