Veel gestelde vragen

Kom je er even niet? Onderstaande vindt je de meest gestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
 • Wat is CrossFit® en past CrossFit® bij mij?
 • Ben ik al fit genoeg voor CrossFit?
 • Hoe ziet een proefles CrossFit® eruit?
 • Bieden jullie naast CrossFit® ook nog andere lessen aan?
Wat is CrossFit® en past CrossFit® bij mij?

Variatie, uitdaging en voldoening, CrossFit is hét trainingprogramma voor iedereen. Samen trainen in een groep, maar helemaal op jouw niveau onder begeleiding van onze professionele coaches. Dit zorgt ervoor dat CrossFit ook bij jou past! Wij helpen jou te werken aan de fitste en gezondste versie van jezelf.

Ben ik al fit genoeg voor CrossFit?

Het antwoord hierop is ja. Nog teveel mensen denken dat je eerst fit moet zijn om met CrossFit te starten. En dat is juist heel jammer want hierdoor laten mensen kansen liggen om op een korte termijn te werken aan gezondheid en zich beter voelen. CrossFit is het meest ideale programma om mee te starten. Deskundige coaches voorzien jou van aandacht, kennis onder plezierige omstandigheden. Elke workout wordt gepersonaliseerd, rekening houdende met jouw niveau. Tevens wordt rekening gehouden met het gebruik van medicijnen of eventuele blessures (uit het verleden).

Hoe ziet een proefles CrossFit® eruit?

Jij gaat kennis maken met onze coaches

Nadat jij je hebt aangemeld bij ons, koppelen wij jouw profiel aan een van onze professionele en goedlachse coaches.

Ervaar vrijblijvend jouw gratis intake

We vinden het belangrijk dat jij je bij ons gaat thuis voelen en dat je een duidelijk beeld krijgt van welke soorten lessen we bieden. Wil je in groepsverband aan de slag of toch liever 1 op 1? Welke lessen passen het beste bij jouw doelstelling? En kan jij het sporten combineren met je huidige levensstijl.

Om te kijken of CrossFit bij jou past gaan we vervolgens een CrossFit les proberen. Je gaat ervaren hoe een les is opgebouwd, je zal enkele bewegingen gaan leren en tot slot ga je een workout ervaren, welke is afgestemd op jouw persoonlijke niveau. En niet te vergeten maak jij kennis met de meest gezellige en sportiefste community van Waalwijk en omstreken.

Selecteer samen met jouw coach je ‘fitness traject’

Na je introductie les zal je coach je helpen een fitness traject te kiezen, je persoonlijke doelen te stellen en je uitleg geven over de verschillende flexibele lidmaatschappen. Uiteraard zit je nergens aan vast en heb je altijd de mogelijkheid om er rustig over na te denken.

Bieden jullie naast CrossFit® ook nog andere lessen aan?

Ja zeker! Naast onze CrossFit lessen bieden wij ook Functional Body Building en SWEAT lessen aan. Door het aanbieden van verschillende soorten lessen sluiten we zo goed mogelijk aan bij de gewenste doelstellingen van onze community.

CrossFit

Variatie, uitdaging en voldoening, CrossFit is hét trainingprogramma voor iedereen. Samen trainen in een groep, maar helemaal op jouw niveau onder begeleiding van onze professionele coaches. Wij helpen jou te werken aan de fitste en gezondste versie van jezelf.

Functional Body Building

Misschien heb je specifiek het doel om sterker te worden, moet je herstellen/revalideren of wil je sporten tijdens en/of na je zwangerschap. Functional Body Building is er om nog beter aan te sluiten bij die doelen. Dezelfde variatie en gezelligheid, maar minder hoge intensiteit en meer focus op kracht en gecontroleerd bewegen.

SWEAT

SWEAT-training doet precies dat. Zweten, vet verbranden en werken aan een ijzersterk uithoudingsvermogen. We werken in verschillende energiesystemen om te zorgen dat je uithoudingsvermogen de beste prikkel krijgt. Eenvoudige, veelal bodyweight-oefeningen, maar uiterst effectief.


NEEM CONTACT MET ONS OP
  Locatie

  Elzenweg 27b,
  5144 MB Waalwijk

  Bel ons