Building Body Series

Je traint al jaren, maar met te weinig of misschien wel met helemaal geen resultaat? Je gaat naar de gym zonder dat je enig idee hebt wat je gaat doen? Je wilt niet langer trainen, maar getraind worden! Top!

RxGUIDE Building Body Series gaat jou helpen bij het bouwen van jouw lijf! Train vanaf nu met je coach en programma altijd bij de hand.

Vanaf 49 euro p/maand

Building Body programma incl. coaching en app

Aanmelden

“Het wordt tijd dat jij jouw trainingsplateau gaat doorbreken. Want uiteindelijk wil ook jij je super fit voelen en er gewoonweg goed uitzien.”

Maar hoe? Je hebt misschien al verschillende trainings- en/of voedingsprogramma’s gevolgd. Je hebt al meerdere malen om hulp gevraagd bij trainers of coaches, maar deze zijn “te druk”. En heel eerlijk gezegd heb jij meer hulp nodig dan dat zij jou kunnen geven.

Verspil vanaf nu niet langer je tijd! Ga de uitdaging met jezelf en dit functional body building programma aan! We weten namelijk hoe moeilijk het is om het maximale uit jezelf te halen. Doe dit dan ook niet langer alleen. Want ook jij verdient een coach die verantwoordelijk is voor jouw trainingsprogramma, jouw coacht en support!

“Wij zijn meer dan alleen een online trainingsplatform. We zijn jouw coach, vraagbaak en supporter als het gaat om het bereiken van jouw fysieke fitness doelen middels functional body building!”

Hoe werkt het

Het building body programma is een vernieuwend, leerzaam en compleet trainingsprogramma voor mensen die hun maximale fysieke fitness level willen bereiken. Ofwel voor die personen die er zonder shirt lekker uit willen zien. De coaches van RxGUIDE zullen zorgdragen voor jouw programma en coaching welke jij nodig zal hebben om je doelen na te streven. In het bijzonder voor die deelnemers die daadwerkelijk de commitment aangaan met het programma. Dit laatste is een pré, want hard werken wordt het. Uiteraard stap voor stap.

Na een testperiode, die geanalyseerd wordt door onze coaches, ontvang jij jouw persoonlijke programma welke gericht is op het maximaal ontwikkelen van jouw lichaam. Je kracht en spiermassa zullen toenemen en je lichaamsvet zal zich gaan reduceren.

Is dit programma voor mij geschikt?

Voor wie is dit programma geschikt?
 • Voor diegene die daadwerkelijk de commitment aangaan met het programma
 • Voor diegene die dagelijks 60 – 90 min kunnen trainen, 4-5 keer per week
 • Voor diegene die zich beter willen ontwikkelen in de technische uitvoering van powerlifts, geisoleerde oefeningen en mobiliteitsoefeningen
 • Voor diegene die een fundament willen leggen voor blijvende resultaten in de toekomst
 • Voor diegene die nu eens eindelijk trots kunnen zijn op zichzelf als ze hun shirt uittrekken
Voor wie is dit programma niet bedoeld?
 • Voor diegene die “geen” tijd hebben
 • Voor diegene die geen commitment kunnen aangaan met het programma
 • Voor diegene die momenteel een blessure hebben
 • Voor diegene die niet de beschikking hebben over de juiste trainingsmaterialen

Wat krijg je allemaal?

Omring je met de top coaches en atleten van Team Punt Uit. Dit team kan niet langer wachten om met jou aan de slag te gaan. Dit alles met maar één doel, jou helpen met het bereiken van jouw maximale fysieke fitness level.

 • Gepersonaliseerd trainingsprogramma bestaande uit powerlifts, specifieke geisoleerde oefeningen, agillity training en oefeningen welke jouw mobiliteit verbeteren.
 • Jij krijgt een ervaren coach toegewezen die verantwoordelijk is voor jou en jouw resultaat.
 • Ontvang support van andere atleten die weten wat het is om te werken voor maximaal resultaat
 • Ontvang fundamentals over juiste voeding, suppletie, meer resultaat en effectiever herstel
 • Gebruiksvriendelijke app om je trainingen en progressie in bij te houden.
 • Check-ins met je coach middels messaging binnen de app.
 • Korting op de toegangsprijzen van de RxGUIDE trainingskampen. Leer beter bewegen en ontwikkel je technisch skills

Wat mag je verwachten

Maximaal resultaat, fun en educatie! Als jij de commitment durft aan te gaan met dit persoonlijke functionele body build programma dan zal jij op de meeste toffe manier jouw maximale fysieke fitness level bereiken. Tot slot ontvang jij de educatie die jou gaat helpen je resultaten vast te houden op langere termijn.

Naast een persoonlijk en doordacht programma vinden wij coaching rondom ons programma van essentieel belang. Ons team van coaches staan voor je klaar en zullen jou helpen je bewegingen te optimaliseren en je skills verder te ontwikkelen. We zullen je steunen daar waar jij dat nodig hebt. Ontvang simpele toepasbare tips en diepgaande educatie die jou gaan helpen te begrijpen waarom we specifieke aspecten toepassen in onze programma’s.

“Alle topsporters hebben een coach voor het behalen van maximaal resultaat! Waarom jij dan niet?”